Säännöt

Myyntipaikan varaus

Voit varata myyntipaikan Kaislasta paikan päältä, puhelimitse p. 044 9803 948 tai sähköpostilla
kirppiskaisla@gmail.com. Laita viestiin nimesi, yhteystietosi sekä toivomasi aloituspäivä.


Vuokra


Myyntipaikan vuokra on 17 € / viikko (7 myyntipäivää). Joka neljäs viikko 10 € (yhtäjaksoinen vuokra-aika). Vuokrasopimus on voimassa etukäteen sovitun ajan tai toistaiseksi, jolloin vuokrauksen lopettamisesta tulee ilmoittaa kolme päivää ennen. Vuokra maksetaan etukäteen, vähintään viikko kerrallaan.

Vuokrahintaan sisältyy henkarit sekä kaksi arkkia (66 kpl) hinnoittelutarroja. Voit ostaa lisäarkkeja 0,50 €/ kpl.


Tilitys


Tilitys tehdään vuokrasopimuksen päättyessä.

Välitilityksiä teemme pyydettäessä kerran viikossa. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Voimme tilittää myös pankkitilille. Ilmoitathan tilinumerosi IBAN-muodossa. Yli 300 €

tilitykset teemme vain tilille.

Viimeisen myyntipäivän tilityksiä säilytämme 2 viikkoa. Teemme tilityksen myös tilille, mikäli tilinumero on ilmoitettu.


Myyntipaikka


Myyntipaikkaan kuuluu kaksi hyllyä sekä vaaterekkiä.

Myyntipaikan vuokraajana voit viedä isompia tavaroitasi (mm. lamput, isot lastentarvikkeet, matot) myyntiin myös niille erikseen varatuille paikoille, mikäli niissä on tilaa. Lattiat on pidettävä tyhjinä.

Pienille, arvokkaille tavaroille on varattu vitriinejä. Vitriiniin myyntiin tulevista tuotteista peritään 10 % provisio. Kirpputorin perällä oleva tila on varattu huonekaluille, polkupyörille, vaunuille ja muille isoille tavaroille. Näistä tuotteista perimme 20 % provision. Äijänurkka on tarkoitettu työkaluille, koneille laitteille ym. äijätavaralle. Äijänurkan tavaroista perimme 20 % provision. Provisiomyyntitavaroita pidämme myynnissä kuukauden.

Huom. Provisiomyyntituotteiden tuomisesta on sovittava erikseen kassalla!

Myyntipaikan siisteydestä vastaa vuokraaja. Lattiat ja hyllyjen päädyt on pidettävä tyhjinä.

Hintalaputtomat tuotteet keräämme rekkiin, josta myyjän on hyvä aika ajoin tarkistaa löytyykö sieltä omia tavaroita. Säilytämme hintalaputtomia tuotteita kaksi viikkoa, jonka jälkeen ne voidaan laittaa myyntiin hyväntekeväisyysloosiin.


Hinnoittelu


Hintalaput tehdään verkossa osoitteessa www.kirppiskaisla.com. Hintalappujen tekoa varten tarvitset asiakasnumeron, jonka saat varauksen yhteydessä. Hinnoittelut siirtyvät sähköisesti kirppiksen järjestelmään ja valmiit tarrat tulostetaan kirpputorilla. Voimme tulostaa sinulle myös hintalappuja, joihin kirjoitat käsin tuotteen hinnan ja tuotekuvauksen. Kassatyöskentelyn nopeuttamiseksi toivomme kuitenkin, että hintalaput tehdään kokonaan sähköisesti.

Kirpputorilta voit lainata tekstiilipistoolia, jolla varmistat tarran pysymisen vaatteessa. Nuppineuloja ei saa käyttää. Tarran voit liimata myös erilliseen kartonkiin jos et halua kiinnittää sitä myytävään tuotteeseen (keräilykirjat, astiat ym.) ja kiinnittää esimerkiksi klemmarilla tai narulla. Korut ja muut pienet esineet kannattaa pakata pussiin, jossa hintalappu pysyy paremmin. Ethän taita tarran viivakoodia.

Viikkovuokraan sisältyy kaksi arkkia tarroja (yht. 66 kpl). Jos muutat tuotteen hintaa, tee siitä aina uusi tarra. Saat kassalta - 50 % -kyltin, jos haluat alentaa kaikki tuotteesi. Kassajärjestelmämme alentaa tuotteen hinnan automaattisesti.


Myyntipaikan tyhjennys


Myyntipaikka tulee tyhjentää viimeisenä vuokrapäivänä sulkemisaikaan mennessä, tai erikseen sovittaessa heti seuraavana päivänä kello 10. Mikäli et tyhjennä loosia sovittuna aikana, veloitamme sen tyhjentämisestä 10 €. Tässä tapauksessa tyhjennettyjä tuotteita säilytetään viikko, jonka jälkeen tuotteet ovat kirpputorin omaisuutta.


Jos et halua viedä myymättömiä, ehjiä ja siistejä tuotteitasi takaisin kotiin, voit jättää ne Kaislaan. Tuotteet myydään hyväntekeväisyysloosissa tai lahjoitetaan tarvitseville.


Valvonta


Emme vastaa kirpputorilla kadonneista, varastetuista tai vaurioituneista tavaroista. Kirpputorilla on käytössä tallentava videovalvontajärjestelmä sekä hälytinjärjestelmä.
Kovahälyttimiä on vuokrattavana 0,20€ /kpl.

Kirpputorille ei saa tuoda myyntiin elintarvikkeita eikä alkoholi- ja tupakkatuotteita. Keittiöveitset ym. muut terävät esineet on suojattava hyvin!

Sääntörikkomus- ja väärinkäytöstapauksissa vuokranantajalla on oikeus irtisanoa vuokrasopimus päättymään välittömästi.Päivitetty 28.12.2017