Säännöt

Myyntipaikan varaus

Voit varata myyntipaikan Kaislasta paikan päältä, puhelimitse p. 044 9803 948 tai sähköpostilla kirppiskaisla@gmail.com. Laita viestiin nimesi, yhteystietosi sekä toivomasi aloituspäivä.


Tilitys

Tilitys tehdään vuokrasopimuksen päättyessä. Välitilityksiä teemme pyydettäessä kerran viikossa. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Voimme tilittää myös pankkitilille. Ilmoitathan tilinumerosi IBAN-muodossa. Viimeisen myyntipäivän tilityksiä säilytämme 2
viikkoa. Yli 300 € tilitykset teemme vain tilille.


Myyntipaikka

Myyntipaikkaan kuuluu kaksi hyllyä sekä vaaterekkiä. Myyntipaikan vuokraajana voit viedä
isompia tavaroitasi (mm. lamput, isot lastentarvikkeet, matot) myyntiin niille erikseen varatuille paikoille, mikäli niissä on tilaa.


Pienille, arvokkaille tavaroille on varattu vitriinejä. Vitriiniin myyntiin tulevista tuotteista peritään 10 % provisio. Kirpputorin perällä oleva tila on varattu huonekaluille, polkupyörille, vaunuille ja muille isoille tavaroille. Näistä tuotteista perimme 20 % provision. Äijänurkka
on tarkoitettu työkaluille, koneille laitteille ym. äijätavaralle.


Äijänurkan tavaroista perimme 20 % provision. Provisiomyyntitavaroiden myyntiaika on kuukausi. Provisiomyyntituotteiden tuomisesta on sovittava erikseen kassalla.

Myyntipaikan siisteydestä vastaa vuokraaja. Lattiat ja hyllyjen päädyt on
pidettävä tyhjinä.

Hintalaputtomat tuotteet keräämme rekkiin, josta myyjän on hyvä aika ajoin tarkistaa
löytyykö sieltä omia tavaroita. Säilytämme hintalaputtomia tuotteita kaksi viikkoa, jonka jälkeen ne voidaan laittaa myyntiin hyväntekeväisyysloosiin.


Hinnoittelu

Hintalaput tehdään verkossa osoitteessa www.kirppiskaisla.com. Hintalappujen tekoa varten tarvitset asiakasnumeron, jonka saat varauksen yhteydessä. Hinnoittelut siirtyvät sähköisesti kirppiksen järjestelmään ja valmiit tarrat tulostetaan kirpputorilla. Voimme tulostaa sinulle myös hintalappuja, joihin kirjoitat käsin tuotteen hinnan ja tuotekuvauksen. Kassatyöskentelyn nopeuttamiseksi toivomme kuitenkin, että hintalaput tehdään kokonaan sähköisesti.

Voit lainata meiltä tekstiilipistoolia, jolla varmistat tarran pysymisen vaatteessa. Nuppineuloja ei saa käyttää. Tarran voit liimata myös erilliseen kartonkiin jos et halua kiinnittää sitä myytävään tuotteeseen (keräilykirjat, astiat ym.) ja kiinnittää esimerkiksi klemmarilla tai narulla. Korut ja muut pienet esineet kannattaa pakata pussiin, jossa hintalappu pysyy paremmin. Ethän taita tarran viivakoodia.

Jos muutat tuotteen hintaa, tee siitä aina uusi tarra. Saat kassalta - 50 % -kyltin, jos haluat alentaa kaikki tuotteesi. Kassajärjestelmämme alentaa tuotteidesi hinnan automaattisesti.


Myyntipaikan tyhjennys

Myyntipaikka tulee tyhjentää viimeisenä vuokrapäivänä sulkemisaikaan mennessä, tai heti
seuraavana päivänä kello 10. Mikäli et tyhjennä loosia sovittuna aikana, veloitamme sen tyhjentämisestä 10 €. Tässä tapauksessa tyhjennettyjä tuotteita säilytetään viikko, jonka jälkeen tuotteet ovat kirpputorin omaisuutta.

Jos et halua viedä myymättömiä, ehjiä ja siistejä tuotteitasi takaisin kotiin, voit jättää ne Kaislaan. Tuotteet myydään hyväntekeväisyysloosissa tai lahjoitetaan tarvitseville.


Helppomyynti

Voit tuoda ehjät, siistit ja puhtaat tuotteet meille. Hoidamme tuotteiden hinnoittelun, esillepanon ja pöydän siistimisen. Aloituksen yhteydessä perimme kahdenkymmenen euron käsittelymaksun ja toteutuneesta myynnistä 50 % provision. Ei erillistä viikkovuokraa. Myyntiaika on neljästä kahdeksaan viikkoa, tavaramäärästä ja menekistä riippuen.

Tuotteet hinnoitellaan kirppishinnoin, arvokkaammista tavaroista on hyvä mainita silloin, kun tuot ne meille. Pidätämme oikeuden rajata pois myyntikelvottomat tuotteet. Tavaraa voi tuoda lisää sopimuksen mukaan. Ilmoitamme kun myyntiaika päättyy ja voit noutaa myymättömät tavarasi.

Helppomyyntipaikkoja on rajoitettu määrä. Kysy lisää kassalta!


Valvonta

Emme vastaa kirpputorilla kadonneista, varastetuista tai vaurioituneista tavaroista. Kirpputorilla on käytössä tallentava videovalvontajärjestelmä sekä hälytinjärjestelmä. Kovahälyttimiä on vuokrattavana 0,20€/kpl.

Kirpputorille ei saa tuoda myyntiin elintarvikkeita eikä alkoholi- ja tupakkatuotteita. Keittiöveitset ym. muut terävät esineet on suojattava hyvin!

Sääntörikkomus- ja väärinkäytöstapauksissa vuokranantajalla on oikeus irtisanoa vuokrasopimus päättymään välittömästi.


Päivitetty 28.2.2020