Tuotteiden hinnoittelu

Viivakoodilliset hintalaput tehdään verkossa, KLIKKAAMALLA TÄSTÄ. Hintalappujen tekoa varten tarvitset henkilökohtaisen asiakasnumeron, jonka saat kirppikseltä. Asiakasnumerolla voit tehdä tarroja, vaikka sinulla ei olisi vielä pöytänumeroa. Hinnoittelut siirtyvät automaattisesti kirppiksen järjestelmään ja valmiit tarrat tulostetaan kirpputorilla. Tulostuksen jälkeen voit liimata tarrat joko kirpputorilla tai kotona.

Kirpputorilta voit lainata tekstiilipistoolia, jolla varmistat tarran pysymisen vaatteessa. Tarran voit liimata myös erilliseen kartonkiin jos et halua kiinnittää sitä myytävään tuotteeseen (keräilykirjat, astiat ym.) ja kiinnittää esimerkiksi klemmarilla tai narulla. Nuppineuloja ei saa käyttää. Korut ja muut pienet esineet kannattaa pakata pussiin, jossa hintalappu pysyy paremmin.

Ethän taita tarran viivakoodia.

Voimme tulostaa sinulle myös hintalappuja, joihin kirjoitat käsin tuotteen hinnan ja tuotekuvauksen. Kassatyöskentelyn nopeuttamiseksi toivomme kuitenkin, että hintalaput tehdään kokonaan sähköisesti.

Jos muutat tuotteen hintaa, tee siitä uusi tarra!

Saat kassalta - 50 % -kyltin, jos haluat alentaa kaikki tuotteesi. Kassajärjestelmämme alentaa tuotteen hinnan automaattisesti.


Tuotteiden hinnoittelu vaiheittain

  • Tunnistaudu kirjoittamalla henkilökohtainen asiakasnumerosi (numeron saat varauksen yhteydessä)
  • Kirjoita tuotteen hinta __ eur __ snt
  • Kirjoita tuotekuvaus (Älä käytä & -merkkiä!)
  • Tallenna hintalappu
  • Alapuolella näet valmiiden lappujen määrän, ne tallentuvat automaattisesti kirpputorin järjestelmään
  • Tarrat tulostetaan kirpputorilla

Huomioi hintalappuja tehdessäsi arkin koko. Yhdessä arkissa on 33 tarraa ja paikkavuokraan sisältyy kaksi arkkia (yht. 66 tarraa).

Voit ostaa lisäarkkeja hintaan 0,50€/ kpl.

Kaikkia tarroja ei tarvitse tehdä kerralla, voit jatkaa myöhemmin. Pistä kuitenkin itsellesi ylös montako tarraa olet jo tehnyt niin pysyt kirjoilla tarrojen kokonaismäärästä.

Jos sivu on käyttämättä hetken, kannattaa se sulkea ja avata uudelleen ennen kuin jatkat tarrojen tekoa. Suljettuasi selaimen et näe enää jo tekemiäsi hintalappuja.

Jos tallennat virheellisen hintalapun, laita se myös itsellesi ylös. Virheelliset laput poistetaan ennen tulostusta kirpputorilla.

Hintalapusta tulee löytyä vaatteen, verhojen yms. koko ja maininta mahdollisista vioista.

Neuvomme mielellämme hinnoittelussa!